Laat je leiden naar een oase van rust in je eigen woning

Als expert in zolderrenovatie bieden we kwaliteitsvolle verbouwingen aan op jouw maat

Een zolder kan meerdere doeleinden hebben:

 • Master bedroom
 • Kinderkamer
 • Hobbykamer
 • Speelkamer
 • Berging
 • enz...

Voor elk doel bestaat er uiteraard een riante materiaalkeuze waarbij wij elke stijl en comfort kunnen aanbieden. Laat je leiden doorheen deze pagina voor tal van mogelijkheden en impressies in verschillende stijlen.Bij de renovatie van een zolder is het noodzakelijk om de warmte in het huis te houden in de winter en de warmte buiten te houden in de zomer. Met de expertise van de isolatienormen in het achterhoofd kunnen wij bepalen hoeveel isolatie er moet geplaatst worden en werken we deze steeds af met een dampscherm. Wij werken voornamelijk met KNAUF isolatie. De waarden van deze isolatie zijn zeer comform de huidige wetgeving 2024.

Knauf Multifit

Voor zolderisolatie werken wij met KNAUF Multifit 035, deze is geschikt om meer dikte op te vangen dan met een TR312 en is verkrijgbaar in de meest courante maten gaande van 6 cm tot 26 cm. De isolatie wordt bedekt met een volledig apart dampscherm omdat de isolatie zelf geen dampwerende laag heeft. Dit geeft als voordeel dat het dampscherm volledig doorloopt. Waar er naden zijn worden deze gedicht met compatibele tape.


Volgende

Bij het verbouwen van jouw zolder mag je zeker ook de wanden niet vergeten. Na het isoleren volgt de afwerking, deze kan in verscheidene materialen. Alles hangt af van de toepassing van jullie droomzolder: bureauruimte, slaapkamer, opslagplaats, badkamer, …

Wanneer we alles mooi willen afwerken voor de zolder gebruiken we gyproc, deze worden telkens geplamuurd in 3 lagen. Op die manier zorgen wij ervoor dat er een egale en mooi afgewerkte zolder tot stand komt waar de schilder er enkel nog maar fijn moet over schuren.

Wij adviseren jou graag verder met de keuze van de afwerking voor jouw zolder.

Afwerking wanden Afwerking wanden


Vorige Volgende

Vaak gebruikt is ook Velux om natuurlijk daglicht te creëren voor jouw zolder. Hiervoor heb je veel keuze qua modellen waar we je graag verder bij adviseren.

Velux

Het aanbod van Velux is enorm groot, maar hier heb je al enkele voorbeelden waaraan je kan denken bij jouw zolderrenovatie.

 • Kleine Velux met of zonder extra vast glas onderaan
 • Grote velux (maximum 134x140cm of UK-08)
 • Tal van binnengordijnen
 • Buitenscherm ( manueel, elektrisch of zonne-energie)
 • Rolluik (elektrisch of zonne-energie)
Contacteer ons voor meer info en prijzen.


Vorige Volgende

Wil je meer kastruimte & opbergruimte voor jouw zolder?

Wij maken ingebouwde MDF-kasten op maat die feilloos passen binnen jullie design. Plaatsingen van MDF-kasten onder het schuine gedeelte van het dak plafond maakt van elke verloren cm een nuttige plaats.

Traditionele draaideuren:
Hiermee moet je uiteraard nog ruimte voorzien om jouw kastdeuren te kunnen openen.Schuifdeuren:
Op deze manier winnen jullie nog meer plaats. Deuren schuiven achter elkaar.


Vorige Volgende

Afwerking voor zoldervloeren wordt doorgaans geplaatst met laminaat of parket. Hiervoor heb je veel mogelijkheden in verschillende geuren en kleuren.

Bij de zolderverbouwing werken wij steevast met kwalitatieve materialen en hierdoor kunnen we jou ook het beste advies geven op maat. Laat je hiervoor leiden door onze up-to-date inspiratiegids waarin jullie kunnen bladeren bij het offertegesprek.


Vorige Volgende

Bij de renovatie van jouw zolder is uiteraard de verlichting en plafond een belangrijk onderdeel. Met de keuze van jouw belichting zorg je ervoor dat je een aangename sfeer creëert op jouw zolder. Een combinatie van indirect en direct licht kan voor de juiste sfeer zorgen. Hier begeleiden we jou graag bij zodat jij een wow gevoel hebt.


Vorige Volgende

Om alles feilloos er te laten uitzien, maken wij gebruik van MDF omkastingen om technieken of leidingen weg te werken. Dit kan gaan van ventilatiebuizen tot leidingen en van gordingen tot unit’s.
Voor sommige zaken dient er ook extra verluchting te worden gestoken en dit doen we door middel van roosters.
Voor elke zolderrenovatie nemen we dit ook graag met jou door zodat jij tevreden bent van het eindresultaat.


Vorige